Waarom Ons

Wij geven u geen gratis spel bij een aankoop, wij hebben geen aanbiedingen maar waarom zou u dan toch hier uw game PC moeten kopen.


Wij vinden dat onze game PC's gewoon zo goedkoop mogelijk moeten zijn, wij hebben daar geen aanbiedingen voor nodig.


Een gratis spel bestaat niet, de prijs van deze "gratis" spullen zit altijd gewoon bij de prijs in, wij zijn daar op tegen. U koopt toch een game PC en wil dat deze zo goed en goedkoop mogelijk is? Daarom stoppen wij al het geld in de onderdelen en niet in zogenaamde "gratis" spullen.


In tegenstelling tot andere websites gaan wij niet besparen op kleine dingen zoals het RAM geheugen, wij gaan niet het precieze product verstoppen zodat u niet weet wat u precies krijgt.  Om hiervan een klein voorbeeldje te geven: een andere site in game computers geeft aan dat u een GTX 760 (Grafische kaart) krijgt, maar welke? Er zijn tientallen verschillende GTX 760 grafische kaarten bijvoorbeeld de Palit GTX 760 à €220 maar ook een Gigabyte GTX 760 4GB à €280. Zoals u ziet bestaat hier een verschil in prijs en prestatie in en daarom geven wij precies aan welk onderdeel er in de computer zit.


Wij hebben het enkele keren genoemd in dit artikel, wij zijn goedkoop, hoe kan dat? Wij rekenen alleen bouwkosten op de computer. U betaalt hier niet voor dure marketing en voor mensen die hun Mercedes moeten laten wassen. Hier betaalt u voor de computer! U kunt de vergelijk pagina bekijken aangezien daar ook prijzen van de concurrent staan voor een computer die er zo goed mogelijk op lijkt, dan kunt u uw eigen mening vormen!

Merken De merken die wij gebruiken