OnderdelenAlle informatie over de onderdelen

Moederbord
Het moederbord verbind alle onderdelen in de PC met elkaar, en valt dus te vergelijken met het zenuwstelsel. Het bevat dus alle sloten en connectoren waar de andere onderdelen aan verbonden worden.

Processor
De Processor is het brein van de PC hij voert namelijk alle berekeningen uit die nodig zijn om de computer te kunnen gebruiken , dit onderdeel is een van de belangrijke onderdelen om naar te kijken als je wilt gamen op een PC.

Grafische kaart
De grafische kaart regelt de complexe berekeningen die nodig zijn om het beeld te verzorgen en om spellen te kunnen spelen, de grafische kaart is dus het belangrijkste onderdeel om naar te kijken bij het samenstellen van een gaming-PC.

RAM-Geheugen
Het RAM geheugen is het korte termijn geheugen van de PC, als de PC snel data moet opslaan (zoals een map in Battlefield 3) dan word dat opgeslagen in het snelle en efficiënte RAM geheugen.

Voeding
De voeding verzorgt de stoom voor de PC, een goede voeding zorgt voor een stabiele PC.

Case
Een goede case ziet er niet alleen leuk uit, maar zorgt ook voor voldoende luchtdoorstroming, zo blijven de componenten koel, en loopt de computer beter.

Hardeschijf
Op de hardeschijf word data permanent opgeslagen, als men een spel installeerd, staat dat vervolgens op de hardeschijf.
Een snelle hardeschijf zorgt voor snelle laadtijden in games en het snel opstarten van Windows

Merken De merken die wij gebruiken